Infoavond 12/03/20 te Ekeren “Polder & Ekeren niet meer leefbaar ? “

Ondanks de Corona-dreiging zijn er donderdagavond 12 maart toch nog zo’n 30 inwoners van de Noordrand afgezakt naar onze tweede infoavond die in Ekeren doorging. Enkele reacties nadien …

  • Ik vond deze avond zeer interessant. De thema’s die aan bod kwamen waren allemaal zeer goed uitgewerkt en duidelijk gemaakt voor iedereen. Het was ook zeer positief dat er duidelijk kaartjes aanwezig waren zodat iedereen zich goed kon oriënteren waar wat gaat plaatsvinden. De timing van de avond was goed en het duurde zeker niet te lang … Alvast bedankt en doe zo verder.
  • Ik vond het een erg interessante avond. Jullie hebben op een zeer overzichtelijke manier een globaal beeld laten zien over wat ze van plan zijn met onze Noordrand. En dat is niet fraai. Alles begint natuurlijk met informeren en als ik kijk naar bv. het vertakkingscomplex Oude Landen, dat er nog te weinig bewustzijn aanwezig is over wat er ons te wachten staat. De volgende stap is natuurlijk “hoe zorgen we ervoor dat er een modal shift komt, die rekening houdt met de bevolking ? En daar zit ik nog een beetje op mijn honger. conclusie : zeer lovend initiatief.

De opmerkingen en vragen van de aanwezigen tonen aan dat de inwoners van Ekeren daden verwachten van het Ekers districtsbestuur!